Het Concept

vertrek vanaf elke locatie naar keuze
Uw geduld is op de proef gesteld. Maar het mag weer: elkaar live ontmoeten. Het contact dat u tot nu toe mocht hebben met uw relaties of medewerkers bestond voornamelijk uit een virtueel moment met voelbare afstand. Maar echte verbinding ontstaat alleen door live aanwezigheid, oogcontact en samen beleven op een prachtige locatie.  

Constant In Beweging heeft gezocht naar een concept waarbinnen u uw relaties en/of medewerkers op een bijzondere maar vooral veilige wijze kan ontvangen. Onze schepen bieden het ideale decor voor een dinnercruise tot 200 personen geheel binnen de nu geldende normen. Afhankelijk van het verwachte aantal gasten, adviseren wij u in het best aansluitende schip. Ons nieuwe tijdelijke concept Distance Dinnercruise biedt u de kans om met een select gezelschap te genieten van een volledig verzorgd arrangement. Dit arrangement is eenvoudig uit te breiden met een live stream studio of verrassend (virtueel) entertainment dat ook live gestreamd de zaal in kan stromen. Of wat dacht u van een (hybride) theaterdiner, pub quiz of cabaret show waar uw gasten aan boord interactief aan kunnen deelnemen? Genoeg ideeën en 1000 en 1 mogelijkheden.
Eenmaal aan boord wacht u een warm welkom door de kapitein, waarna onze crew de gasten naar het topdeck begeleidt. Hier wordt u doorverwezen naar uw tafel waar een heerlijk glas bubbels en een amuse op u wachten.  

Het topdeck is sfeervol ingericht met loungeseats en achtergrondmuziek. Aansluitend kan het ‘grote genieten’ beginnen en presenteert onze keukenbrigade een 3-gangen diner. De ruimtes in de schepen zijn afhankelijk van de groepsgroot met een speciale tafelsetting ingericht.
De prijs voor de Distance Dinnercruise bedraagt € 149,50 per persoon. Het arrangement is te boeken vanaf 40 personen aan boord van de Grace Kelly of vanaf 70 personen aan boord van Blue Rhapsody.

De prijs is altijd inclusief welkomstdrankje, tafelwater, binnenlands drankassortiment gedurende 3 uur, amuse, 3-gangen diner en vaartocht gedurende 2,5 uur. De prijs is exclusief BTW.
Dit unieke en tijdelijke concept bieden wij aan van juli tot en met oktober 2020.
De Distance Dinnercruise is op vele manieren uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een plenaire sessie, toevoegen van entertainment en verlenging of uitbreiding van het arrangement. Informeer ons over uw wensen en wij maken graag een offerte op maat.
Vertrek vanaf elke locatie naar keuze in Nederland.
conceptBoek Numenu